Neden MAN LION’S COACH?

Neden MAN LION’S COACH?

Neden MAN LION’S COACH?

KEYFİNE DÜŞKÜN OLANLAR İÇİN SEYAHAT OTOBÜSÜ MAN LION’S COACH

MAN Lion’s Coach yolcularını emniyetli, rahat ve huzur dolu bir ortamda taşımaktadır. Huzurlu bir yolculuk sunmak adına bu seyahat otobüsü en üst seviyede konforu, azami emniyeti ve çevre dostu tüketim değerlerini sağlamaktadır.

Ayrıca güçlü yapıdaki motorları ve dinamik sürüş davranışı ile de övgü toplamaktadır. Ekonomik yapısı ve tasarım özellikleri sayesinde MAN Lion’s Coach, ilave masrafa ihtiyaç duymadan en iyi şartları sunmaktadır.

ÇÜNKÜ KONFORLU

Geniş kullanım alanı ve yüksek bacak mesafesi sunan ergonomik yapıdaki konforlu koltuklar, uzun mesafeli yolculuklarda da konforlu seyahat edilmesini mümkün kılmaktadır. Her yolcunun kendini rahat hissedebilmesi için kişiye özel ayarlanabilir yapıdaki servis setleri optimum aydınlatmayı ve mükemmel iç mekan klimasını sağlamaktadır. Ergonomik yapıdaki yolcu koltukları yüksek kalitede malzemeden özel olarak uzun sürüşlere uygun şekilde tasarlanmıştır ve yolcuların her türlü ihtiyaçlarına cevap verecek niteliktedir. Bu koltuklar cömert bir diz mesafesi sunmaktadır ve ön koltuğun arkasına entegre edilmiş bardaklıklı katlanır masalara sahiptir. İhtiyaç duyulması halinde dikey koltuk konumu hafifçe arkaya yatırılabilir ve yolcuların daha konforlu bir mekana kavuşmaları sağlanır. Konforu tamamlamak amacıyla her koltuğun üst kısmına okuma lambası, ayarlanabilir hava üfleçleri, hoparlör ve servis düğmeleri bulunan bir servis seti yerleştirilmiştir.

ÇÜNKÜ EKONOMİK

MAN Lion´s Coach EfficientLine’ın genel tasarım felsefesinde toplam işletim giderlerinin (TCO – Total Cost of Ownership) olabildiğince azaltılması yer almaktadır. Burada özel geliştirilmiş verimlilik konsepti başrolü oynamaktadır, bu konsept sayesinde yakıt tüketimi bilinen bir MAN Lion’s Coach otobüsüne kıyasla 100 km’de 4 litreye kadar azaltılmıştır.

Topografik Navigasyon(MAN Efficient Roll, MAN Efficient Cruise)

Yeni MAN Lion’s Coach’ta yer alan MAN EfficientCruise® GPS desteği ile mevcut seyir kontrol sistemlerinin oldukça gelişmiş şeklidir. Yokuşlu yol şartlarında doğru vitesi belirler. MAN EfficientCruise® navigasyon sistemine benzer bir şekilde aracın güncel konumunu ve seyir yönünü kayıtlı bir topografik harita üzerinden almaktadır. Prensip olarak yaptığı hesaplama ile mevcut rotanın yaklaşık 3 km öncesini öngörebilir ve mevcut rotanın topografik yapısını (iniş-çıkış) analiz ederek yolun durumuna göre aracın hızını ayarlayarak yakıt tasarrufu sağlar.

MAN Efficient Roll

60 km/h hızlarda %1 ile %3 arası eğimlerde, şanzımanı boş konuma otomatik alır ve aracın momentumundan daha fazla faydalanılmasına imkân vererek daha az yakıt tüketimi sağlar.

ÇÜNKÜ VERİMLİ

Güçlü Common Rail motor, otomatikleştirilmiş 12 vitesli manuel şanzıman MAN TipMatic ve Eco-Hipoid arka aks sayesinde MAN Lion´s Coach EfficientLine tam anlamıyla verimlilik üzerine tasarlanmıştır. Burada yakıt tüketiminin azaltılması her zaman temel değer kabul edilmiştir: Komple donanım paketi aktarma organlarına, hava ve dönme dirençlerine ve araç ağırlığına yönelik optimizasyonun arttırılmasını teşvik edici niteliktedir. Daha fazla verimlilik daha düşük işletim giderleri demektir.

ÇÜNKÜ ÇEVRE DOSTU

Optimum bir CO2 verimliliği MAN Lion´s Coach EfficientLine serisinin güçlü olduğu alanlardan biridir. Torku güçlü Common Rail motor sayesinde MAN Lion’s Coach EfficientLine son derece yakıt cimrisi olarak hareket edebilmektedir. Kusursuz çevre bilançosu: 100 000 km’lik bir yıllık sürüş kapsamında 10 520 kg CO2 emisyon oranında daha az çevresel atım yapılabilmektedir.

ÇÜNKÜ CAM ALANI DAHA BÜYÜK

Büyük cam alanı ve alçaltılmış cam konsepti sayesinde daha iyi bir çevresel ve genel görüş mümkün olmaktadır.

ÇÜNKÜ TAM LED FARLAR

Arttırılmış verimlilik ve güvenlik ile tam LED ana farlar.

ÇÜNKÜ BAKIM ARALIĞI UZATILDI

Yeni nesil çevreci motorlar ile MAN Lion’s Coach bakım aralıkları optimize edilmiştir.

ÇÜNKÜ VIP

2+1 VIP Koltukları ile segmentindeki en geniş VIP koltuklara sahip olan MAN Lion’s Coach yolculuğu konforlu hale getirir.

ÇÜNKÜ FARKLI KOLTUK SEÇENEKLERİ VAR

Farklı Koltuk Seçenekleri: 2+1 ve 2+2 koltuk düzenlerinde 41 ve 55 kişilik olarak kullanıcıya özel farklı koltuk tasarımları sunmaktadır.

ÇÜNKÜ MÜKEMMEL AYDINLATMAYA SAHİP

MAN Lion’s Coach EfficientLine’ın iç mekanı aydınlık ve konforlu bir atmosfer ile ön plana çıkmaktadır. Harmonik olarak entegre edilmiş gece aydınlatması sınıfında rakipsizdir ve gece yolculuklarında etkileyici bir görünüm sunmaktadır. Biniş ve iniş yerlerindeki LED aydınlatmalı basamaklar yolcuların önlerini daha iyi görerek güvende kalmalarını sağlamaktadır. Yolcu bölümü; büyük tasarlanmış pencere camları ve renkli camlara sahip entegre tavan kapağından gelen dolaylı gün ışığı sayesinde gün boyu aydınlık kalmaktadır. Her koltuk yerinin üst kısmına konumlandırılmış ve kişisel olarak ayarlanabilir LED okuma lambaları ilave bir ışık kaynağı görevi görür.

ÇÜNKÜ SÜRÜCÜ KENDİNİ İYİ HİSSEDER

Yorgunluğu azaltıcı sürüşler için havalı ve ayarlanabilir sürücü koltuğunda oturan sürücünün iyi hissedeceğinin garanti edildiği ergonomik ve kullanımı kolay sürücü bölümleri kullanıma sunulmaktadır. Yüksek kalitedeki malzemeler ve etkileyici dekor çıtaları kaliteli bir çalışma atmosferi yaratmaktadır… Sürücünün klima sistemini çalışma alanında kendi istekleri doğrultusunda ve iç mekandan bağımsız olarak ayarlama imkanı da mevcuttur. Çok fonksiyonlu direksiyon simidi, yükseklik ve eğimi kademesiz olarak ayarlanabilir Radyo/CD Çalarlı Multi Medya Sistemi, LED teknolojili kontrol ve gösterge aydınlatmaları, sürücü bölümüne yönelik kişisel ayarlanabilir klima sistemi ve en iyi görüş için entegre geniş açılı geri görüş aynaları ile sürücünün hiçbir isteği karşılıksız bırakılmamıştır.